Geschiedenis van Foto Rooijmans

In 1985 opende Henri Rooijmans samen met zijn vrouw Annemarie de deuren van Foto Rooijmans. Enthousiast en gedreven startte hij dit avontuur als een jonge zwaluw die een lange reis zou gaan maken. Hij begon met het verkopen van fototoestellen en het ontwikkelen van foto’s.

Door het succes nam hij in 1993 Roland Wolters en in 1997 Maria Nijs in dienst en was het huidige team van Foto Rooijmans compleet. 

Door veranderingen in de fotowereld, besloot Henri Rooijmans zich te specialiseren in zijn hobby, vogelspotten.

Foto Rooijmans is nu uitgegroeid tot een van de grootste verrekijkerwinkels van de Benelux. Met een assortiment van 250 verschillende verrekijkers en telescopen, kan er gezegd worden dat de hobby van Henri een beetje uit de hand is gelopen. Binnen dit assortiment verrekijkers en telescopen zijn merken als Swarovski, Leica, Zeiss, Bushnell, Vortex, en Opticron stevig vertegenwoordigd.  

Door het grote assortiment, de goede service en de lage prijzen komen onze klanten van Groningen tot aan Madrid en van Amsterdam tot ver in Duitsland om zich te laten adviseren en een verrekijker of telescoop te kopen.

Vooral het adviseren neemt het team van Foto Rooijmans serieus. Een verrekijker gaat lang mee, dus is het van belang de juiste keuze te maken en de klant met een tevreden gevoel naar huis te sturen.

Ondanks de specialisatie in verrekijkers en telescopen heeft Foto Rooijmans nog steeds een behoorlijk assortiment in camera’s en lenzen. Hierdoor is er bij Foto Rooijmans ruime keuze voor iedereen die liefhebber is van fotografie of vogelspotten.

Waarom Foto Rooijmans?

  • Deskundig advies
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Uitstekende aftersales
  • Bij ons koopt u veilig
  • Afhalen en bezorgen

Goede service en advies tegen de laagste prijs

Foto Rooijmans hanteert de laagste prijzen voor verrekijkers en telescopen in Nederland. Onze prijzen voor camera’sen lenzen worden aangepast aan de internetprijzen van de grote Nederlandse aanbieders. U kunt dus gewoon blijven vertrouwen op ons advies en onze service, wetende dat u bij ons niet meer hoeft te betalen dan elders. Sterker nog; koop bij ons een camera en profiteer van een extra korting op het pakket van accessoires zoals geheugenkaartjes, accu’s, tassen, filters, statieven, enz.

U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over de prijs van een product of een gewenst product niet op onze website staat.