Swarovski BTX

 

 

 

 

K16_BTX_seitlich_klein

BTX

#CLOSER2NATURE

 

De nieuwe BTX oculairmodule vormt een uniek samenspel tussen optische kwaliteit en maximaal kijkcomfort met als doel je een zo lang mogelijke kijkervaring te bieden.
In deze uitgave presenteren we de nieuwe binoculaire BTX oculairmodule en onze nieuwe toebehoren voor telescopen.

Als wereldwijd unieke oculairmodule combineert de BTX de voordelen van een telescoop met die van een verrekijker. Het binoculaire systeem stelt je in staat dingen op natuurlijke wijze met beide ogen te zien en presenteert een uitzonderlijk levendig, natuurlijk beeld voor de meest intense kijkbeleving ooit.

Hoe langer je observeert, hoe belangrijker comfort is. De nieuwe, eenvoudig verstelbare voorhoofdsteun en schuine inkijk garanderen urenlang kijkcomfort.

Vanzelfsprekend zijn er geen compromissen gesloten op het vlak van optische kwaliteit. De kristalheldere SWAROVISION-technologie geeft zelfs de kleinste details weer in kleurechte beelden die helemaal scherp zijn tot aan de rand van het gezichtsveld.

De BTX oculairmodule is geschikt voor gebruik met alle objectieven uit het SWAROVSKI OPTIK ATX/STX assortiment. Dit betekent dat bestaande objectiefmodules ook kunnen worden geüpgraded tot een volwaardige BTX telescoop.

K16_BTX_Gruppe_mit_Extender_KLEIN

 

 

 

 

 

 

 

 

PERFECT AFGESTEMDE TOEBEHOREN

BR BALANCE RAIL
STABIEL GEMONTEERD
De nieuwe BR balance rail vormt een perfecte combinatie met de BTX en kan individueel worden aangepast. Twee ondersteuningspunten zorgen voor een gebalanceerd evenwicht bij perfecte stabiliteit.

PTH PROFESSIONELE STATIEFKOP

IN BALANS
De nieuwe PTH professionele statiefkop is ideaal voor langdurige observaties. Het geïntegreerde vloeistoflager zorgt voor gelijkmatige, soepele bewegingen. Bij een correcte instelling houdt de PTH professionele statiefkop de gehele telescoop in een stabiele positie.

ME 1,7X VERGROTINGSEXTENDER
DICHTERBIJ
De nieuwe, optioneel verkrijgbare ME 1,7x vergrotingsextender verhoogt de vergroting met factor 1,7. Je kunt deze snel en eenvoudig met de bajonetsluiting bevestigen tussen alle objectief- en oculairmodules uit de ATX/STX/BTX familie. Bij de BTX 65 en 85 neemt de vergroting toe van 30x naar 50x, bij de BTX 95 van 35x naar 60x.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *