Retoucheren

Bij Foto Rooijmans in Budel kunt u foto’s laten retoucheren. Denk hierbij aan foto’s met schade zoals vlekken, scheuren of kleuren die zijn veranderd, maar ook foto’s van een bepaalt product of een fotoshoot, waarbij u het maximale uit de foto wilt halen. 

U kunt uw foto’s opsturen via het offerte aanvraagformulier onder aan de pagina of naar onze fysieke winkel in Budel brengen. Wij zullen een offerte maken en zodra u akkoord gaat zullen wij uw foto’s weer herstellen.

Beschadigde foto’s

U bent uw zolder aan het opruimen en opeens komt u beschadigde foto’s tegen? Geen probleem, in de meeste gevallen kan Foto Rooijmans dit voor u oplossen. Wij hebben ervaring in het retoucheren van beschadigde foto’s, denk hierbij aan vlekken, scheuren of kleuren die zijn veranderd. 

Before After
Before After retouche
Before After

Productfotografie

Een goede presentatie van de producten die u verkoopt is van essentieel belang en hierdoor is het belangrijk dat de foto’s er aantrekkelijk uitzien. Bij Foto Rooijmans kunnen wij productfoto’s retoucheren, zodat de kleuren er beter uitzien en kleine slordigheden worden weggeretoucheerd.  

Fotoshoot

U heeft een fotoshoot gehad, maar u bent niet blij met de foto’s doordat u bijvoorbeeld een slechte dag had. Bij Foto Rooijmans kunnen wij oneffenheden, wallen, vlekjes, schrammen, etc. retoucheren, zodat u weer tevreden kunt zijn over uw eigen foto’s. 

Offerteaanvraag

Bestand toevoegen