Homepage


Nieuwe Privacy  wetgeving!

Momenteel zijn wij bezig om onze website te laten voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG). Hierdoor kunnen er problemen worden ervaren op onze website, graag uw begrip hiervoor. 

 


Wie zijn wij?

Foto Rooijmans is al 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop van verrekijkers en spottingscopes.

Het assortiment verrekijkers en spottingscopes is in die 30 jaar uitgegroeid tot een immense collectie, waarin vooral de merken Swarovski, Zeiss en Leica stevig vertegenwoordigd zijn.

Foto Rooijmans heeft inmiddels meer dan 250 verschillende verrekijkers en spottingscopes op voorraad in diverse formaten, vergrotingen en kwaliteiten. Natuurlijk heeft Foto Rooijmans voor ieders budget een passende oplossing.

Foto Rooijmans heeft niet alleen een groot assortiment kijkers, maar ook nog eens de laagste prijzen!

 

Onze klanten komen daarom van heinde en verre, van Groningen tot aan de Franse grens, van Amsterdam tot ver in Duitsland om zich te laten adviseren en een kijker of spottingscope te kopen.

Vooral het adviseren neemt het team van Foto Rooijmans serieus. Een kijker gaat lang mee, dus is het van belang de juiste keuze te maken.

Behalve de eerder genoemde TOPmerken Swarovski, Zeiss en Leica voert Foto Rooijmans o.a. de volgende merken; Bushnell, Bynolyt, Kowa, Opticron, Steiner en Vortex.

Inmiddels breidt Foto Rooijmans ook haar assortiment camera-objectieven uit.

Dus zoekt u een macro-, tele- of groothoekobjectief, dan hebben wij zeer waarschijnlijk het objectief wat u zoekt.

VOOR VRAGEN MAG U ONS ALTIJD BELLEN OP +31(0)495-494890 OF MAILEN VIA  h.rooijmans1@chello.nl of gebruik simpelweg het contactformulier hier rechts.


BELANGRIJK BERICHT!

Op deze nieuwe website hebben wij nog niet alle prijzen van onze produkten vermeld. We willen u daarom verzoeken om bij eventuele interesse ons te contacteren via mail;  h.rooijmans1@chello.nl  of telefonisch op +31(0)495-494890. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier rechts op deze pagina.